Cautare

57571 de rezultate pentru "asociatie pentru drepturile soferilor" (3.92 secunde)
Alt motiv al unor accidente soldate cu victime inregistrate in Dolj, care nu se regaseste insa si intre primele trei cauze la nivel national, este neatentia in conducere a soferilor.
Primarul general Sorin Oprescu a verificat sambata lucrarile la pasajul de la Splaiul Independentei cu autostrada Bucuresti-Pitesti. Podul de peste raul Dambovita le va fi util soferilor care ies din Bucuresti, pe autostrada A1.
Numarul soferilor drogati l-ar putea egala pe cel al soferilor betivi. La Constanta au fost prinsi 34 de soferi drogati si 9 bauti.
Poate doar faptul ca Elodia nu a aparut inca, in direct, la OTV, pentru a cere drepturile care i se cuvin din difuzarea zecilor de episoade din serialul privind disparitia sa. ... Pentru ca, repet, nu poate sa te mai mire nimic in Romania.
Proiectul este unul care functioneaza in Olanda, dar si in alte cateva localitati din Romania, si se traduce prin implicarea unei organizatii non-profit in montarea de camere video pe sosele pentru monitorizarea traficului.
• 17 ian 2007 - Traian Basescu declara, intr-o conferinta de presa, ca MAE a transmis Presedintiei un set de masuri pentru fluidizarea procesului de eliberare de vize pentru cetatenii moldoveni, ca urmare a constatarilor facute in cursul vizitei la Chisinau.
avizeaza pentru legalitate, prin consilierul juridic, ordinele presedintelui, contractele de achizitie publica, precum si alte acte juridice pentru care legislatia prevede obligatia avizarii de legalitate, acorda consultanta juridica compartimentelor functionale din cadrul Consiliului de monitorizare;
Unul dintre laudatio-uri - sunt doua, fiindca a fost propusa pentru titlul onorific de doua facultati - e nesfarsit. ... Am terminat liceul in '59 si patru ani n-am putut intra la facultate, pentru ca tata era inchis.
Asociatia Nationala de Prevenire si Combatere a Cancerului (ANPCC), cu sediul in Galati, a fost propusa sa reprezinte Liga Europeana a Asociatiilor de Lupta impotriva Cancerului la Forumul de lucru pentru sanatate si lupta impotriva tutunului si alcoolului al Comisiei Europene.
Acesta este motivul pentru care nu voi da pe nimeni afara din partid, nu voi umili pe nimeni, pentru ca am nevoie de o echipa unita si de ajutorul tuturor colegilor", ne-a declarat Rahau.
Baza lunara de calcul asupra careia angajatorii vor avea obligatia de a retine si de a vira contributia individuala la bugetul asigurarilor pentru somaj este reprezentata de venitul brut realizat lunar de persoanele asigurate obligatoriu, conform unei HG aprobate pe 13 februarie.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
Ministerul Mediului a lansat joi programul "Casa verde", care prevede acordarea de finantari persoanelor fizice si juridice pentru achizitionarea acestor sisteme.
Legea drepturilor de autor instituie taxe pentru unitatile de alimentatie si cazare care fac "comunicare publica", utilizand aparatele TV, amenintand cu amenzi uriase pe cei care nu cotizeaza.
Costuri mai mari pentru computere de la 1 aprilie.
Problema copiilor trebuie sa reprezinte o preocupare pentru intreaga societate.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. In declaratia din aceasta saptamana voi vorbi despre un subiect care ar trebui sa ne preocupe pe fiecare dintre noi si anume drepturile copiilor.
Taberele lui Cornel Panait si Mircea Dinescu continua lupta pentru sefia AJVPS Dolj. ... Miza este faptul ca in 2010 expira contractul de concesiune al AJVPS pentru cele 53 de fonduri de vanatoare administrate in prezent, pentru care se va organiza o noua licitatie.
Consilierii craioveni sunt convocati pe 12 februarie, in sedinta extraordinara, sa ia o decizie pentru infiintarea Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara "Zona Metropolitana Craiova", se arata pe site-ul municipalitatii. ... "Am convocat consiliul local pentru a-i propune modificarea hotararii de anul trecut.
Ce premiu a primit actrita in contextul Festivalului de la Roma Fotomodelul Madalina Ghenea a primit premiul "Sorriso diverso Roma 2012", pentru rolul interpretat in filmul "Razzabastarda" de Alessandro Gassman, distinctia fiind acordata de o asociatie culturala in contextul Festivalului International de Film de la Roma.
Pe 1 iunie am sarbatorit Ziua Internationala a Copilului, o zi in care copiii si copilaria devin principalul subiect al agendei publice, dar si un prilej pentru a ne apleca putin asupra acelor copii carora soarta nu le-a suras.
google-analytics.com